Şeful ANAF, Sorin Blejnar a declarat că angajaţii de la finanţe îşi vor primi stimulentele pe august şi septembrie la începutul săptămânii viitoare, indiferent de concluziile discuţiilor cu sindicaliştii.
Ministerul de Finanţe a stabilit coeficienţii de acordare a stimulentelor pentru angajaţi fără să îi consulte pe sindicalişti. Şeful ANAF, Sorin Blejnar a spus că noile criterii de acordare a stimulentelor au fost făcute de specialişti şi nu sunt negociabile cu sindicaliştii.
„Am terminat criteriile! O să le prezentăm sindicatelor. Nu sunt negociabile, sunt făcute de specilaişti. Nu intenţionăm să acordăm stimulente pe criterii sociale, cei buni cu salarii mari vor primi stimulente, iar cei care au salarii mici şi nu sunt buni nu vor primi stimulente”, a explicat şeful ANAF, Sorin Blejnar, citat de Realitatea.net.
El a spus că cel mai mare stimulent poate ajunge chiar şi până la echivalentul a trei salarii.
0 comentariu
Baietii astia de la Jobbik nu-s intrgi la bibilica !! Control la „spitalul de glumeti „au facut ??
de unde pina unde „unitatea maghiarilor din Bazinul Carpatic”?
Ce are Ungaria cu… Bazinul Carpatic?
Luati seama aici-sa:
„Aniversarea Trianonului, oricât de multe resentimente ar trezi în mintea și inima maghiarilor, se cuvine a fi un prilej pentru lua în calcul și acele aspecte din a căror perspectivă Tratatul de la Trianon poate fi interpretat de maghiari și altfel decât ca un moment tragic, de dezastru național al maghiarimii.
Nu trebuie uitat că, la vremea respectivă, Ungaria „Mare”, ca parte componentă a unui imperiu multinațional, era o entitate politică fragilă, care nu se întemeia pe o populație maghiară majoritară. Numărul etnicilor maghiari era sub 40% din populația acelei Ungarii după care oftează atâția unguri… Chiar și înainte de adevăratul dezastru, cel de la Mohacs, se pare că maghiarii nu au fost niciodată majoritari în țara lor. Se poate spune că abia prin Tratatul de la Trianon ungurii ajung, pentru prima oară, să fie majoritari în propria țară și să se constituie într-un stat propriu zis național, iar nu multi-național! Dacă în tot răul e și un bine, e timpul ca în conștiința publică maghiară să-și găsească locul și acest adevăr. Îl mai enunțăm o dată: prin Tratatul de la Trianon re-apare pe harta lumii statul național maghiar, după aproape patru secole de la dispariția sa. Iar pentru prima oară în istoria maghiarimii, statul maghiar s-a întemeiat pe o majoritate etnică maghiară!”
Deci, acum: „pentru prima oară în istoria maghiarimii, statul maghiar s-a întemeiat pe o majoritate etnică maghiară!”
Cele de mai sus nu-s destul de clare pentru voi, iobicilor? Vreti sa vina americanii, nemtii, rusii, chinejii japonezii etc, sa renasca Ungaria (inca nu sunteti nascuti-renascuti?), sa va faca Ungaria „Mare”?