Acasa Actualitate-InternaSocial Stradă surpată în oraşul Slănic Prahova

Stradă surpată în oraşul Slănic Prahova

scris de Misu Andrei
125 Afisari

O stradă din oraşul prahovean Slănic s-a prăbuşit, joi dimineaţa, la faţa locului aflându-se reprezentanţii autorităţilor pentru evaluarea situaţiei.

Surse locale au precizat, pentru AGERPRES, că o parte din strada 23 August s-a prăbuşit, fiind convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, condus de prefectul Emil Drăgănescu, care a mers la faá locului.

„Având în vedere situația de urgență produsă în localitatea Slănic din județul Prahova, generată de tasarea terenului, urmată de formarea unui crater cu adâncimea de aproximativ 2 m pe o suprafață de peste 60 de mp, la nivelul MAI a avut loc o analiză prin care secretarul de stat, șef al DSU, dr. Raed Arafat, a dispus trimiterea la fața locului a unei echipe formată din personal DSU și IGSU, urmând ca aceasta să fie completată în cel mai scurt timp cu specialiști în domeniul construcțiilor și minieri”, a anunțat Departamentul pentru Situații de Urgență.

A fost dispusă și măsura evacuării persoanelor aflate în proximitatea sau în zona afectată până la efectuarea tuturor verificărilor de către specialiștii în domeniu.

Misiunea este în dinamică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS