Acasa Actualitate-InternaSocial Studentii contesta alegerea delegatilor de tineret ai Romaniei la ONU

Studentii contesta alegerea delegatilor de tineret ai Romaniei la ONU

scris de Ziua Veche
3 afisari

Uniunea Studentilor din Romania (USR) s-a alaturat, marti, protestului delegatilor de tineret ai Romaniei la ONU din perioada 2006-2010 care atrag atentia cu privire la modul in care a fost organizata selectia „Delegatului Romaniei de Tineret la ONU in 2010” de catre Consiliul Tineretului din Romania (CTR).
„Delegatii de tineret ai Romaniei la ONU 2010/11 (un baiat si o fata, n.r.) au fost alesi saptamana trecuta, dar in contractul semnat de ei cu CTR se stipuleaza ca vor reprezenta la ONU interesele acestui ONG (Consiliul Tineretului din Romania este un ONG, n.r.), nu interesele tuturor tinerilor din Romania ca pana acum. Diurna si transportul sunt platite de Ministerul Educatiei, acreditarile sunt obtinute de Ministerul Afacerilor Externe, iar CTR doreste sa fie reprezentat pe banii statului roman. Nu este ceva normal si cerem schimbarea organizatorilor si reluarea programului de recrutare a ‘Delegatului de Tineret la Natiunile Unite'”, a declarat pentru ziuaveche.ro, Andrei Botez, presedintele USR.

Programul “Delegat de Tineret la Natiunile Unite” a fost adus in Romania de catre Alexandru Balas si Corina Murafa, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe si Autoritatii Nationale pentru Tineret. Programul a fost implementat in perioada 2006-2008 de Asociatia ORICUM si preluat, incepand cu mandatul 2009 – 2010, de catre Consiliul Tineretului din Romania, asociatie cooptata in anii precedenti in calitate de partener.

„USR este federatia studenteasca cu cea mai mare reprezentativitate la nivel de tineri din Romania. Cerem ca organizatorii programului sa fie Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si Ministerul Afacerilor Externe, in parteneriat cu ONG-urile reprezentative la nivel de tineret din Romania„, a mai spus Botez.

0 comentariu

urbos 20-07-2010 - 17:02

Dar pe cine mai intereseaza ce zice acest dement? In afara desigur de scursurile care il ling in dos…

lica 20-07-2010 - 19:51

Absolut toate legile emise de guvernarea Basescu&Boc , sunt nelegale , anticonstitutionale si impotriva angajamentelor pe care le-a luat Romania la integrarea in U.E. Legea 164/2001 privind pensionarea cadrelor militare ,emisa sub directivele Nato si U.E., este anulata anulata acum de acesti monstri. Si nu este singurul exemplu , dar este cel mai elocvent.In nici o tara din lume ARMATA nu a fost mai JIGNITA SI OFENSATA cu atata URA VISCERALA , asa cum au procedat tovarasul presedinte Basescu-Comandantul Armatei si prim ministrul Romaniei , tovarasul Emil Boc.

Roman 21-07-2010 - 01:15

http://www.revista22.ro/argentina-o-lectie-pentru-romania-27.html

Va rog sa priviti cu atentie urmatorul documentar despre colapsul economic al Argetinei si sa vedeti cum la un moment dat bancile straine (printr-o permisie a guvernului argentinian) au plecat cu banii din Argentina, iar guvernul a inghetetat mai apoi pentru lichiditati depozitele bancare ale argentinienilor si au urmat revolte si haos. Atentie! Nu se poate permite retragerea capitalului din Romania in nici o sitauatie, tocmai pentru ca actuala criza economica e provocata tocmai de lipsa lichiditatilor, adica a banilor pe care acum bancile straine vor sa-i scoata, similar cu ce-a fost in Argentina. Au bagat in buzunar 70% din imprumutul de la ticalosii de la FMI care-au distrus si Argentina, iar acum vor sa fuga cu banii si sa ne lase cu datoriile. Externalizarea capitalului trebuie oprita pentru ca acest capital trebuie sa finanteze economia Romaniei, chiar si cu forta sau Nationalizarea! Nu inghititi galusca pt ca daca pleaca banii nu se mai intorc si raman doar datoriile si haosul economic datorat lipsei banilor care sa finateze economia (proata sau buna, trebuie finatata!) Altfel ajungem ca Argentina: Va Rog Urmariti cu Atentie!
http://www.youtube.com/watch?v=7yerKMQc7-w

fanariotu 21-07-2010 - 09:03

Mai analfabetilor politici,impotenti dar mafioti,retardati dar afaceristi de top,chiar nu va este rusine deloc obrazului.?!Pai daca s-au negociat cu UE un minim de cerinte care trebuiau rezolvate,ce mama dracului era asa de greu sa le puneti la punct,pentru a scapa de situatia asta jenanta in care ne aflam de fiecare data,mai ales ca sunteti constienti ca suntem monitorizati.?Jegosi mai sunteti,ordinarilor…..

ioan 21-07-2010 - 12:23

Pai dumneavoastra credeti ca ei vor adopta masuri impotriva lor!
Problema este ca politicienilor nostrii le-a intrat in cap ca pot fenta U.E. continuind seria faradelegilor. Acesti misei mai repede sacrifica tara decat sa adopte masuri de functionare normala a institutiilor statului!
Chipurile Comisia Europeana a fost nedreapta!?
I-a deranjat ca si-a bagat nasul in achizitiile publice, prin intermediul carora se scurg banii de la buget spre buzunarele „neprihanitilor” nostrii politicieni. In lacomia lor incomensurabila au pus tara la mezat, ba mai mult au inceput sa jefuiasca si populatia deja saracita, prin asa zisele masuri de criza. Oare cat ii va mai rabda acest popor?! Poate dezhumarea lui Ceausescu va scutura blestemul ce s-a abatut peste aceasta tara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult