Acasa Actualitate-InternaSocial Studentii de la UNSR ies luni in strada

Studentii de la UNSR ies luni in strada

scris de Ziua Veche
0 afisari

Aproximativ 500 de membri ai Uniunii Nationale a Studentilor din Romania vor protesta, luni, in fata Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, dar si in alte 11 centre universitare.


 

 

„Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) a decis demararea unor ample actiuni de protest in toate centrele universitare, incepand de luni, 10 mai, ca urmare a refuzului ministrului Educatiei, Petru Funeriu, de a semna protocolul cu federatia studenteasca. In protocol erau stipulate revendicarile studentilor cu privire la tabere, burse, credite, precum si modalitatile de colaborare cu asociatiile studentesti”, a declarat, duminica, pentru Agerpres, presedintele organizatiei studentesti, Ionut Poenaru.

Totodata, UNSR acuza conducerea MECTS de lipsa de comunicare fata de liderii studentilor si spune ca aceasta ”desconsidera” propunerile de amendamente aduse de federatiile studentesti cu privire la proiectul Legii Educatiei Nationale.

„Prin urmare, UNSR va demara incepand de luni, 10 mai, mitinguri de amploare in 12 centre universitare: Craiova, Iasi, Bacau, Timisoara, Resita, Brasov, Galati, Petrosani, Ploiesti, Targoviste, Tg Jiu si in Bucuresti, zilnic, in fata Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, prin care cere demisia ministrului Petru-Daniel Funeriu. UNSR va picheta timp de o saptamana sediul MECTS. Luni vor fi prezenti in fata ministerului aproximativ 500 studenti, iar de marti pana vineri vor participa zilnic la pichet un numar 100 de studenti”, a mai spus liderul organizatiei studentesti.

0 comentariu

Marele sulangiul 15-07-2010 - 19:20

Ptiuuuu!!!!!!

roy 16-07-2010 - 18:35

Romanul Sula Mare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult