Acasa Actualitate-InternaSocial Subiecte Evaluare matematica clasa a II-a, potrivit edu.ro

Subiecte Evaluare matematica clasa a II-a, potrivit edu.ro

scris de Z.V.
13 afisari

Elevii de clasa a II-a vor susține miercuri evaluarea competențelor fundamentale la matematică, potrivit unui ordin de ministru publicat pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

evaluarePotrivit metodologiei aprobate prin ordin de ministru, testele trebuie să fie formulate clar, precis și în strictă concordanță cu programele școlare în vigoare pentru fiecare disciplină de studiu, să aibă un nivel mediu de dificultate. Testele au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaționale.

Testele elaborate pentru clasa a II-a vizează evaluarea competențelor de producere a mesajelor scrise, evaluarea competențelor de receptare a mesajelor citite, evaluarea competențelor de matematică.

Subiecte evaluarea clasa a II-a, limba română, potrivit edu.ro

Evaluările se vor desfășura în timpul orelor de curs, în funcție de programul fiecărei unități de învățământ.

Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

Vezi AICI Subiecte evaluarea clasa a II-a, matematica, potrivit edu.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS