Acasa Actualitate-InternaSocial Subiecte matematica, clasa a IV-a. Evaluare nationala 2015, potrivit edu.ro

Subiecte matematica, clasa a IV-a. Evaluare nationala 2015, potrivit edu.ro

scris de Z.V.
50 afisari

Elevii de clasa a IV-a susțin miercuri evaluarea la proba la matematică, potrivit unui ordin de ministru publicat pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

evaluareSubiecte matematica, clasa a IV-a. Evalaure nationala 2015. Potrivit metodologiei aprobate prin ordin de ministru, testele trebuie să fie formulate clar, precis și în strictă concordanță cu programele școlare în vigoare pentru fiecare disciplină de studiu, să aibă un nivel mediu de dificultate. Testele au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaționale.

Subiecte matematica, clasa a IV-a. Evalaure nationala 2015. Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competențelor de matematică. Durata alocată rezolvării testelor de evaluare este de câte 60 de minute pentru fiecare test la clasa a IV-a.

Subiecte matematica, clasa a IV-a. Evalaure nationala 2015. Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

Subiecte matematica, clasa a IV-a. Evalaure nationala 2015. Rezultatele individuale obținute nu se afișează/ nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează metodologia.

VEZI AICI Subiecte matematica, clasa a IV-a. Evalaure nationala 2015, potrivit EDU.RO

Subiecte evaluare limba română, clasa a IV-a, potrivit edu.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult