Acasa Actualitate-InternaSocial Suporterii protestează la Sibiu. Cel mai mare miting al galeriilor VIDEO

Suporterii protestează la Sibiu. Cel mai mare miting al galeriilor VIDEO

scris de M.A.
16 afisari

Asociaţia Suporterilor Români (ASR) organizează sâmbătă seară, la Sibiu, cel mai mare miting de protest al galeriilor de fotbal din ţară.

Suporteri la Sibiu

Suporteri la Sibiu

Sâmbătă, 4 februarie, la orele 18:00, toti ultrasii romani sunt asteptati în Piata Mare din Sibiu, urbea de pe malul Cibinului pentru libertate, dreptate si patrie. Intalniri intre suporteri au mai fost. Intalniri intre ultrasii liberi, nu”, se precizează în comunicatul ASR.

Trecand peste contextul tumultuos al Romaniei, sambata are loc cea mai importanta deplasare din viata oricarui ultras roman. Nu-i o deplasare pentru club, este o deplasare pentru noi. Pentru felul nostru de a fi. Pentru cei care stiu sa spuna “NU”, cand legi nedrepte si bastoane nemiloase te obliga sa taci. Pentru un fenomen care este mai legat de viata cotidiana decat de orice sport. Pentru cei care pot vedea dincolo de propaganda mass-mediei. Pentru cei LIBERI. Pentru ca meritam.

Meritam sa ne luptam pentru noi si pentru ceea ce reprezentam. Ultima reduta neviciata dintr-o societate bolnava si indobitocita. Suflarea tineretului romanesc fara halena colorata politic. Glasuri virulente, care se-aud prin calusul pe care sistemul ni-l pune la gura. Pumni goi, indreptati catre cer, semn ca nu putem fi cumparati sau redusi la tacere prin represiune injusta. O viata, o deplasare, un drum, un strigat comun”, se mai afirmă în comunicat.

„Vom fi suporteri ai echipelor bucureştene Steaua, Dinamo şi Rapid, dar şi din ţară: Craiova, Braşov, Timişoara, Arad, Oradea, Sibiu, Mediaş etc. Sunt probleme cu cei de la Constanţa şi Tulcea, din cauza vremii. Vom protesta împotriva a tot ceea ce se întâmplă acum în România, împotriva sistemelor corupte, a lipsei de comunicare la nivel de societate, dar vom arăta şi ce înseamnă cu adevărat Legea 4″, a declarat liderul ASR, Andrei Florin, pentru Realitatea.net.

„Am ales oraşul Sibiu pentru că este situat în centrul ţării şi pot ajunge mai uşor toate galeriile. Am avut câteva probleme cu Jandarmeria, care a încercat să ne oprească, inclusiv prin discuţii cu firmele de închiriat microbuze şi autocare. Deşi aveam contracte ferme cu acestea, ni s-a spus că totul cade din cauza vremii şi am primit banii înapoi. Am plecat încă cu trenul şi cu maşinile personale, iar din Bucureşti suntem deja cam 300 pe drum”, a mai spus Andrei Florin, care a precizat că la miting vor participa şi studenţii din Bucureşti şi din Iaşi, o organizaţie a revoluţionarilor din Sibiu şi alte ONG-uri.

2 comentarii

Ciu Huhu 05-02-2012 - 14:38

Bravo lor, bravo suporterilor, JOS DICTATURA, huuuuooooooo!!!

Peacemaker Twister 06-02-2012 - 07:06

Trăiască suporterii… suporterii democrației!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult