Acasa Actualitate-InternaSocial T.A.T.A. s-a luat de Irinel Columbeanu în Parlament

T.A.T.A. s-a luat de Irinel Columbeanu în Parlament

scris de M.I.
5 afisari

Irinel Columbeanu a părăsit, marţi după-amiază, sediul Parlamentului fără a fi audiat de către Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor.

Irinel Columbeanu a ajuns in ParlamentŞedinţa nu s-a desfăşurat întrucât majoritatea membrilor comisiei au anunţat că nu vor participa la o astfel de întâlnire care se doreşte a fi un „circ mediatic”, transmite Mediafax.

În schimb, Columbeanu a purtat o discuţie de o oră cu preşedintele Comisiei pentru drepturile omului, Nicolae Păun, lăsându-i acestuia şi o petiţie cu detalii despre cazul său.

La plecarea de la Parlament, Columbeanu s-a intersectat cu preşedintele Alianţei T.A.T.A, Bogdan Drăghici, invitat la audieri la Comisia pentru drepturile omului, care l-a acuzat de „circ mediatic”.

„Mă bucur că am fost audiat de către o mică parte a comisiei, dar poate se va mări, a fost prezent şi domnul preşedinte al acestei comisii, Nicolae Păun. Nu pot să vă dezvălui ce am vorbit, nu că ar fi un mare secret, dar durează mult timp. Copilul meu a fost încredinţat fără nici cea mai mică fărâmă de anchetă socială făcută de către un judecător”, a declarat Irinel Columbeanu, la ieşirea de la discuţiile purtate în cabinetul deputatului Nicolae Păun.

În acel moment, preşedintele asociaţiei Alianţa T.A.T.A l-a apostrofat pe Columbeanu. „Domnule Columbeanu, liberaţi uşa. Mutaţi circul pe hol”, i s-a adresat Drăghici omului de afaceri care, reţinut de ziarişti pentru declaraţii, blocase uşa de intrare la cabinetul lui Păun.

La finalul întrevederii cu Columbeanu, Nicolae Păun nu a dorit să facă vreo declaraţie.

Rămas să fie audiat de comisie, Drăghici l-a acuzat pe Irinel Columbeanu că a transformat Comisia pentru drepturile omului „în preşul său”. Preşedintele T.A.T.A. a mai susţinut că omul de afaceri arată cu degetul spre Direcţia pentru protecţia copilului Ilfov, dar această instituţie este, în opinia sa, singura din ţară care aplică proceduri pe care Alianţa T.A.T.A. le-ar dori aplicate la nivel naţional

1 comentariu

Mariana 19-05-2011 - 16:11

Dl.Bogdan Dradgici,se crede „mai presedinte” decat PRESEDINTELE ROMANIEI . Dl.Draghici ar trebui sa-si faca datoria si sa ia in considerare COPILUL(fetita) COLUMBEANU!! Lucru pe care nu l-a facut nici el si n-au facut-o nici majoritatea jurnalistilor! Iar jurnalistii nu sunt nici postaci si nici Maruta,PROTV. s
Se vorbeste cam mult si cam urat de aceasta ALIANTA T.A.T.A.! Ar trebui ca cineva ‘ competent si ne-spaguit” sa ii verifice! Poate este fum fara foc,DAR VERIFICAREA VA SPUNE ADEVARUL!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult