Acasa Actualitate-InternaSocial Tabără de coşmar la Buşteni. Elevă rănită grav după o căzătură de 3 etaje

Tabără de coşmar la Buşteni. Elevă rănită grav după o căzătură de 3 etaje

scris de Laurentiu Banches
280 Afisari

Bucureşteanca de 13 ani a căzut de la etajul 3 al cabienei unde era cazată la Buşteni, într-o tabără şi a ajuns la spital în stare gravă.

Tabără de coşmar la Buşteni. Elevă rănită grav după o căzătură de 3 etaje

Directorul medical al Ambulanţei Prahova, Daniel Nicolae, a afirmat că eleva, se afla în stare foarte gravă, în momentul preluării de către ambulanţă, cu hipotermie severă, temperatura corpului fiind de 19,5 grade şi că aceasta ar fi căzut în timpul nopţii, fiind găsită abia în dimineaţa de marţi, 8 decembrie. Medicul a adăugat pentru Realitatea TV că fata „a fost transportată la spitalul Sinaia, unde se efectuează încă manevre de resuscitare. În acest moment, sansele de supravieţuire sunt minime”. De asemenea, reprezentantul IPJ Prahova, Daniel Radu, a precizat, că eleva este din Bucureşti, are 13 ani şi se află în prezent la spital pentru îngrijiri medicale, starea sa fiind una gravă

Conform mediafax, fata a fost găsită căzută în zăpadă de către colegi. Poliţia nu a putut preciza încă dacă a fost vorba despre un accident sau dacă fata s-a aruncat de la etajul vilei, cercetările fiind în desfăşurare.

Tabără era organizată de o asociaţie nonprofit, fără a fi autorizată de Ministerul Educaţiei, iar elevii ar fi fost însoţiti doar de un profesor pensionar, potrivit Şefului Inspectoratului şcolar Judeţean Prahova, Horia Toma. Horia Toma a spus că, din informaţile pe care le are de la Poliţie Buşteni şi de la Poliţie Judeţeană, copiii aflaţi în acea tabără ar fi fost însoţiţi de un singur profesor pensionar. Eleva era cazată, din 3 ianuarie, alături de alţi aproximativ 15 copii olimpici, la Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie, aflat în subordinea Ministerului Economiei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS