Tabără: România poate intra într-o criză alimentară din lene | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Tabără: România poate intra într-o criză alimentară din lene

Tabără: România poate intra într-o criză alimentară din lene

scris de D.P.
3 afisari

România nu va intra într-o criză a alimentelor, având capacitatea de a hrăni 80 de milioane de oameni, dar dacă va ajunge într-o astfel de situaţie ar fi din cauza “neatenţiei unora”, a lenei şi a lipsei de iniţiativă, a declarat, marţi, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.

mancare“Nu cred că ne vom confrunta cu o lipsă a alimentelor. România are capacitatea de a hrăni 80 de milioane de oameni, a spus ministrul, citat de Mediafax, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că dacă România va intra într-o criza a alimentelor acest lucru se va întâmpla “din vina lenii şi a lipsei de iniţiativă”.

“România nu e o ţară care să fie în criză decât din neatenţia unora. Este imposibil ca România să nu aibă grâu şi porumb. Şi dacă nu l-am semăna, ar răsări”, a spus Tabără.

2 comentarii

geek-a-contra 25-01-2011 - 20:29

“România poate intra într-o criză alimentară din lene”

minciuna, minciuna, MINCIUNA!!!!

Ro poate intra in criza alimentara din cauza UE, americanilor, evreilor. papuasilor, eschimosilor, babuinilor, martienilor si, in general, din cauza oricui altcuiva decit a romanilor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult