Acasa Actualitate-InternaSocial Tamaduitorul-minune se afla in Romania

Tamaduitorul-minune se afla in Romania

scris de Ziua Veche
91 Afisari

.Vindecatorul de renume mondial si autor al bestseller-ului „Reconectarea – Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine”, Dr. Eric Pearl, se afla in Romania, in perioada 25-30 august pentru doua conferinte pe tema „Vindecarii Reconective si a Reconectarii”.


La prima conferinta de presa, care a avut loc joi, la hotel Pullman din Bucuresti, dr. Eric Pearl a prezentat, in fata unei sali pline, forma sa de vindecare – vindecarea reconectiva – o forma nemaintalnita pana in prezent. „Reconectarea este procesul generic de reconectare la univers, care creeaza conditiile evolutiei personale, dar permite si vindecarii sa aiba loc. Aceste vindecari si frecvente de evolutie apartin unei benzi de frecvente noi, introduse prin intermediul unui spectru de lumina si informatie”, a spus Eric Pearl, citat de Agerpres, in prezentarea tehnicii sale.

Eric Pearl a avut un cabinet de chiropractica de mare succes timp de 12 ani, pana intr-o zi cand pacientii au inceput sa ii spuna ca simt ca ii atinge cu mainile, desi acest lucru nu se intampla. Curand, pacientii au vorbit despre vindecari miraculoase prin tehnica sa, de boli cum ar fi cancerul, epilepsia, sindromul oboselii cronice, scleroza multipla, artrita reumatoida si osteoartrita, malformatii congenitale, pareza spastica si alte afectiuni grave. Cea de-a doua prelegere a doctorului Eric Pearl va avea loc sambata, 28 august, la Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

0 comentariu

SEMTEX 08-09-2010 - 11:31

Am mai auzit de astfel de „cercetari”.
Vesticii se inarmeaza si cu teoriile care le vor permite sa-i gazeze pe „lenesii” din Est, ca sa le ia pamanturile.

Esticul 08-09-2010 - 14:05

Nu ai explodat inca ba sac cu kakat?
S-o f-u-t pe curva aiai de ma-ta in gura ei stirba ba otreapa komunista.
Spamzura-te ba vierme.Mananci kakat ba javra imputita

Neardental 09-09-2010 - 06:42

Au constat „savantii” astia ca miscarea afecteaza materialul genetic. Asta e descoperirea secolului. Inseamna ca toate bolile ereditare pot fi tratate prin gimanstica. Chiar si cancerul ar putea sa dispara daca identificam miscarile de aerobic necesare.

„Oamenii de stiinta” care au facut acest studiu erau repetenti la biologie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS