Acasa Actualitate-InternaSocial Târgovişte: 23 elevi la spital, după ce au fost înţepaţi cu bolduri

Târgovişte: 23 elevi la spital, după ce au fost înţepaţi cu bolduri

scris de C.S.
35 afisari

Mai mulţi elevi de la o şcoală generală din Târgovişte au ajuns la spital, după ce au fost înţepaţi cu ace de gămălie de doi colegi de clasa a VIII-a, au declarat surse din Poliţie.

23 de elevi, înţepaţi cu ace de gămălie, au ajuns la Spital.

Poliţia face verificări în acest caz după ce tatăl unuia dintre copiii înţepaţi a reclamat incidentul. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Mihaela Anton, a declarat că incidentul s-a produs în pauza dintre orele de curs, în Şcoala Gimnazială ”Coresi” din Târgovişte.

Potrivit acesteia, 23 de elevi care au fost înţepaţi de doi copii din clasa a VIII-a se află la spital, la secţia de boli infecţioase, pentru li se recolta probe pentru analize, copiii fiind însoţiţi de unul dintre directorii unităţii de învăţământ. De asemenea, un cadru didactic a ridicat acele cu gămălie cu care copiii au fost înţepaţi, acestea fiind duse la laborator pentru analize.

Reprezentantul ISJ Dâmboviţa a mai spus că urmează ca o comisie de disciplină din cadrul unităţii de învăţământ să ia măsuri împotriva celor doi elevi care şi-au înţepat colegii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult