Acasa Actualitate-InternaSocial Tarom reduce de cinci ori tarifele pentru excedentul de bagaje

Tarom reduce de cinci ori tarifele pentru excedentul de bagaje

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Trecerea de la sistemul bazat pe greutatea bagajelor la cel bazat pe piesa va aduce pasagerilor Tarom, care calatoresc la clasa Economic, tarife de cinci ori mai mici pentru transportul excedentului de bagaj de cala, in cazul biletelor emise incepand cu 1 iulie, potrivit unui comunicat al transportatorului aerian, citat de Agerpres.


Pasagerii Business pot transporta gratuit trei piese standard de bagaj, iar pasagerii clasei Economic pot transporta gratuit o piesa standard. Pasagerii Flying Blue care detin carduri Elite sau Elite Plus pot transporta gratuit intre doua si patru piese de bagaj, in functie de clasa de calatorie. Potrivit Tarom, de la 1 iulie 2010, compania isi schimba politica de acceptare a bagajelor pe zborurile operate cu aeronavele proprii si trece de la sistemul bazat pe greutate, la sistemul bazat pe piesa de bagaj. Tarifele pentru excedentul de bagaj – aplicate in cadrul noului sistem – vor fi de cinci ori mai mici decat cele prevazute in sistemul bazat pe greutate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult