Acasa Actualitate-InternaSocial T.A.T.A. s-a supărat pe şeful statului pentru că ţine cu mamele. Îl reclamă pentru discriminare

T.A.T.A. s-a supărat pe şeful statului pentru că ţine cu mamele. Îl reclamă pentru discriminare

scris de Ziua Veche
2 afisari

Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor – T.A.T.A. va sesiza luni Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu privire la discriminarea tatălui promovată de Preşedintele României Traian Basescu.


„Acesta a susţinut joi, 7 octombrie, o declaraţie de presă pe tema Legii pensiilor, afirmând că „realitatea socială din România ne arată că o femeie care are serviciu în sectorul privat sau în sectorul de stat mai are şi un serviciu acasă, fiind prima şi cea mai responsabilă de gestionarea treburilor casei, de creşterea copiilor”. Domnul Presedinte sustine asadar reducerea cu doi ani a varstei de pensionare pentru femei pentru ca fac o dublă muncă în România”, se arată într-un comunicat al Alianţei.

Luni, la orele 11.30, o delegaţie a T.A.T.A. se va deplasa la Palatul Cotroceni pentru a depune un memoriu , profitând de faptul că şeful statului a chemat partidele parlamentare în aceeaşi zi la orele 12 la consultări.

„Alianţa T.A.T.A. va solicita o audienţă Preşedintelui României pentru a-l informa cu privire la realităţile societăţii româneşti, oferindu-i o analiză a fenomenului reprezentat de discriminarea tatălui în România şi a gravelor disfuncţii din justiţia română care se ocupă de minori şi familie”, se mai arată în acelaşi comunicat.

0 comentariu

VIRUSU 28-07-2010 - 11:11

S-a vazut varanul-jivina imparat.
Nu cred ca exista pe fata pamantului o vietate care sa-l intruchipeze perfect pe IUDA.
Mutra acestui crocodil indeplineste toate conditiile pt. IUDA.
Esti bolnav cu scafarlia varane!

Hantzy 28-07-2010 - 11:56

Da, mai Varane Virusache! Dar fara Iuda n-am fi aflat de Iisus …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult