Acasa Actualitate-InternaSocial Taxe pentru supraponderali

Taxe pentru supraponderali

scris de Ziua Veche
4 afisari

Un deputat german propune impunerea unei taxe pentru compensarea cheltuielilor de sanatate in cazul persoanelor supraponderale, conform unui interviu publicat joi de cotidianul popular Bild, citat de Mediafax.


 

„Trebuie sa ne punem intrebari, pentru a afla daca aceste costuri imense de sanatate care rezulta, de exemplu, dintr-o alimentatie excesiva, pot fi asumate pe termen lung de sistemul de solidaritate din domeniul sanitar”, a declarat Marco Wanderwitz, deputat al partidului crestin-democrat CDU.

Conform Bild, cheltuielile pentru problemele de sanatate asociate cu o alimentatie excesiva implica un cost de 17 miliarde de euro anual pentru sistemul de sanatate.

0 comentariu

Neardental 07-09-2010 - 09:02

Poate domnul Boc ar trebui sa analizeze salariul minim, nu ajutoarele maxime. Sunt oameni in Romania (tara membra UE) care castiga 100-150 de euro pe luna. Poate ar trebui sa vorbim cu africanii sa intram in uniunea lor, ca in Europa nu ne prea potrivim

mogorocea 07-09-2010 - 09:14

in ritmul in care se desfiinteaza locuri de munca si la stat si la privat,unde dracu’sa mergem sa muncim?Sunt fara loc de munca din luna mai nu am nici ajutor de somaj,iar sotia este si ea in somaj din iunie.Trimit zilnic cv. pe net,DE4LUNI si nimic.Am 49 de ani,iar sotia 46.Cum imi gasesc eu si sotia de lucru la varsta asta in jud. Hunedoara unde traim?Cine ne mai ia pe noi la munca oriunde in tara asta la varsta asta?De ce fel de protectie avem noi parte ca cetateni romani suverani cum spune Constitutia?Domnii de la guvernare nu fac altceva decat sa extermine poporul roman si pentru asta istoria si viitorul ii va pune la locul cuvenit si ii va condamna la ca pe Ceausesti si pe cei ce au chinuit si subjugat in trecut poporul roman!

Tov. Ion 07-09-2010 - 09:51

In afara de dezastru produs de cand este premier, ce stie sa faca. Se crede asigurat, de la spagile luate de la FMI.

cristi a. 08-09-2010 - 23:34

Deşi normal şi constituţional Boc ar avea primul şi ultimul cuvânt în probleme economice astâzi s-a văzut la TVR de unde vine haosul şi stupizenia deciziilor guvernului: de la hăhăitor. Care nu are nici atribuţii nici competenţe economice, dar vrea să conducă totul fără a fi responsabil. Boc şi PDL sunt vinovaţi de complicitate la circul ăsta, sunt vinovaţi că nu-l trimit pe Spân la plimbare când se bagă unde nu-i fierbe oala.

Politicos 09-09-2010 - 00:39

E deosebit de trist mesajul d-stra. Imi pare rau pentru ce vi se intimpla. E de necrezut ca se poate intimpla asa ceva. Acolo, in jud. Hunedoara unde spuneti ca locuiti, nu e nevoie de ceva care d-stra puteti sa faceti in asa fel incit sa porniti ceva pe cont propriu? Aveti vreun talent in ceva cu care sa porniti ceva? Un fel de serviciu catre populatie din care sa va faceti rost de bani ca sa iesiti din aceasta stare teribila? Va doresc tot binele, si, curaj!

Hybernautul 09-09-2010 - 04:23

Cu ce sa inceapa o afacere, daca familia respectiva se afla in faliment si n-are ce manca ? Vorbesti si dumneata de parca ai visa. Cel mult pot sa lucreze la negru, la un kkat de securist privatizat. Nici astora nu le merg afacerile, de cand nu mai sunt bani de smecherit de la stat. Multe firme au dat-o pe hibernare. Si-au suspendat activitatea si s-au trecut toti in somaj, asteptand (zadarnic) sa se schimbe ceva. Afacerile cu statul sunt pe mana pedeleilor, la hotii profesionisti.
Situatia se va complica si mai mult peste cateva luni, cand se va termina somajul celor de la firmele cu activitatea intrerupta si patronii si angajatii vor ramane si fara bani de paine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS