Acasa Actualitate-InternaSocial Taxele si impozitele locale raman neschimbate in Bucuresti

Taxele si impozitele locale raman neschimbate in Bucuresti

scris de Ziua Veche
0 afisari

.„Taxele locale pentru 2011 nu vor fi modificate, vor avea acelasi nivel ca cel din 2010”, a afirmat, joi, seful Directiei Venituri din Primaria Capitalei, Lenuta Boncota. In ceea ce priveste zona fiscala, seful Directiei Venituri din PMB a spus ca vor exista cresteri de aproximativ 6-7% a taxelor si impozitelor locale in zonele de tip A, aici intrand si cateva zone care erau incadrate la cele de tip B.


Astfel, pentru o garsoniera din zona A, in situatia in care se va face plata pana la 31 martie, impozitul va fi de 87,53 lei, in timp ce pentru o garsoniera din zona B – 80,52 lei. Pentru un apartament cu doua camere in zona A impozitul va fi de 116,93 lei, iar in zona B 108,81 lei. La un apartament cu trei camere – 175,40 lei fata de 163,22 lei in zona B. La un apartament cu patru camere, in zona A se va plati 245,56 lei, iar in zona B – 228,50 lei. Reprezentantul primariei Capitalei a mai informat ca impozitul pentru cea de-a doua casa cumparata se majoreaza cu 15%. Ea a explicat ca va fi mai greu sa se colecteze acest impozit daca cele doua proprietati cumparate se afla in sectoare diferite, din cauza lipsei unui sistem de informatizare la nivelul Directiilor de Impozite si Taxe Locale, transmite Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult