Acasa Actualitate-InternaSocial Taximetristii blocheaza Capitala

Taximetristii blocheaza Capitala

scris de Ziua Veche
4 afisari

Primăria Bucureştiului, prin comisia de specialitate, a autorizat acţiunile de protest ale Asociaţiei pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi, anunţate pentru miercuri, în Capitală, a declarat pentru Agerpres, Viorel Radu, preşedintele ADTI. Acţiunea de protest va avea loc miercuri, în Piaţa Victoriei. Începând cu ora 11,00 circa 1.000 de taxiuri vor fi plasate pe Bulevardul Aviatorilor până la Piaţa Victoriei, iar alte câteva sute vor staţiona în Piaţa Victoriei, unde, între orele 12,00 şi 14,00, va avea loc mitingul de protest, informeaza Agerpres. Iniţial, Comisia de la Primărie a respins cererea ADTI motivând că mitingul de protest este de natură să afecteze grav activitatea cotidiană a Capitalei, a instituţiilor publice şi a traficului rutier, prin blocarea arterelor rutiere din Capitală.

 

 

0 comentariu

haha 30-07-2010 - 20:46

asa, si? fratilor, aveti o mare problema: scrieti numai pt voi… dar, ma rog, daca va descurcati si asa…

Paddy 31-07-2010 - 21:16

pariati mai bine pe un cal mort.

Intre 5-8 mai a.c. moneda europeana s-a aflat in coma profunda. Reanimata temporar, moneda este sustinuta in viata doar de „aparate” in valoare de peste 750 miliarde euro.

Asta se numeste moarte clinica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult