Acasa Actualitate-InternaSocial Taximetriştii, din nou în stradă

Taximetriştii, din nou în stradă

scris de A.B.
2 afisari

Protestatarii au blocat toate intrările în Palatul Parlamentului. Ei îşi exprimă nemulţumirea faţă de condiţiile actuale de practicare a taximetriei.

taximetristiPeste 4.000 de membri ai Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) protestează în faţa Parlamentului, pentru a pune capăt fenomenului de piraterie care afectează serviciul de taximetrie şi de transport persoane în regim de 8+1 locuri.

“Este vorba de peste 4.000 de persoane, din care 1.500 protestează în masă în faţa Camerei Deputaţilor. Membrii noştri sunt nemulţumiţi de faptul că în noul proiect de lege, care urmează să fie dezbătut în Camera Deputaţilor, a fost reintrodus un articol ce reglementează activitatea neautorizată, nelicenţiată în transportul de persoane de până la 8+1 locuri’, a declarat, pentru Agerpres, Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR.

Protestatarii solicită, totodată, eliminarea pirateriei de către organele abilitate, fiecare taximetrist urmând să fie autorizat să execute această activitate numai pe raza localităţii de autorizare. De asemenea, se doreşte sancţionarea drastică a taximetriştilor neautorizaţi sau a celor care nu îşi desfăşoară activitatea în localitatea de autorizare.

„Dacă actul normativ nu va fi aprobat în forma supusă votului Camerei Deputaţilor, protestele vor fi extinse la nivel naţional”, a atenţionat preşedintele COTAR.

1 comentariu

Mirica Bogdan 03-04-2012 - 12:49

Este o decizie foarte buna ba mai mult ar trebui crescuta tot cu aceiasi suma pentru marile Corporatii in Zona Balcanica si mai putin in cea vestica avand in vedere nivelul de saracie accentuat din aceasta zona.Uite pt doamna Ruxandra Avram de la Bnr ar putea propune CE si asta ca si asa au facuto pt IMM-uri o pot face si pt Corporatii prin Directia de Ajutor de Stat si practici Nloiale din MFP care stimuleaza cu ajutoare de la bugetul de stat deocamdata dar cumland cu Fondurile structurale prin POS CCE ar putea fi stimulate prin bugetul de stat al fiecarei stari si cel global si marile intreprinderi de toate felurile de la productie, prestari servicii, media si spitale , armate activitati sociale si bordeluri.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult