Acasa Actualitate-InternaSocial Tentativǎ de suicid: Un bǎrbat a sǎrit ȋn fața metroului la stația Ștefan cel Mare

Tentativǎ de suicid: Un bǎrbat a sǎrit ȋn fața metroului la stația Ștefan cel Mare

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Un bărbat s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Ştefan cel Mare, ȋn dimineața de vineri, 20 septembrie, ȋnsǎ a scǎpat cu viațǎ dupǎ ce mecanicul a frȃnat.

Tentativǎ de suicid: Un bǎrbat a sǎrit ȋn fața metroului la stația Ștefan cel Mare

Oficiali de la Metrorex, au declarat pentru mediafax cǎ incidentul s-a produs în jurul orei 8:16, bărbatul, în vârstă de aproximativ 25 de ani, sărind în faţa trenului de metrou în momentul în care acesta intra în staţia Ştefan cel Mare, pe sensul spre Eroilor. Mecanicul trenului l-a văzut pe bărbat când s-a aruncat pe linie şi a reuşit să frâneze înainte ca garnitura de metrou să ajungă la acesta.

Bărbatul a fost scos de pe linie de angajaţii Metrorex, fiind ulterior preluat de un echipaj medical şi transportat la spital. Acesta a suferit răni uşoare, provocate de căderea pe linie, au mai spus sursele citate.  În urma incidentului, circulaţia la metrou a fost blocată la Ştefan cel Mare, pe sensul spre Eroilor, câteva zeci de minute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult