Acasa Actualitate-InternaSocial Thiess lasă Puterea

Thiess lasă Puterea

scris de D.P.
16 afisari

Adrian Thiess a renunţat vineri la funcţia de project manager al cotidianului Puterea.

Adrian Thiess

Adrian_Thiess

Compania CMP va fi noul publisher al ziarului Puterea. Adrian Thiess a declarat că  se retrage pentru ca are proiecte politice legate de alegerile locale de anul viitor şi este foarte posibil sa-l consilieze, din nou, pe Sorin Oprescu.

Thiess a fost unul dintre oamenii care l-au propulsat pe Oprescu în fruntea Capitalei.

Adrian Thiess a precizat că nu mai are niciun cuvânt de spus în managementul Puterea, pentru ca nu vrea sa asocieze imaginea ziarului cu implicarea sa în politică. “Mă retrag pentru că nu doresc ca implicarea mea în politică să afecteze imaginea ziarului”, a declarat Thiess.

Thiess precizează că brandul Puterea, pe care l-a lansat în aprilie 2010 cu invitarea lui Gorbaciov la Bucureşti , va fi administrat de CMP, firmă condusa de Georgian Puiu, care a invesitit deja un milion de dolari în ziarul Puterea.

Cum au circulat zvonuri că  ziarişti de marcă de la Evenimentul Zilei vor veni la Puterea , Adrian Thiess spune că nu mai e treaba lui.

Totuşi, ziarişti de  primă mână de la Evenimentul Zilei au demisionat vineri. Nume ca Ioana Lupea, Călin Herea, Horia Ghibuţiu etc. nu ar fi plecat de la un nume de marcă al presei româneşti dacă nu aveau o destinaţie clară, spun surse din apropierea Evz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult