Acasa Actualitate-InternaSocial Tichia lui Oprescu: Olimpiada la Bucuresti in 2020

Tichia lui Oprescu: Olimpiada la Bucuresti in 2020

scris de Ziua Veche
1 afisari

.„Ma gandesc deja sa organizam o olimpiada la Bucuresti”, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, dupa ce a vizita marti stadionul Lia Manoliu. El a precizat insa ca despre un astfel de eveniment la Bucuresti poate fi vorba „undeva prin 2020”.


„Astazi (marti – n.r.) s-a montat ultima gradena, structura stadionului este aproape finalizata fiind incepute deja finisajele si instalatiile. In septembrie vor incepe lucrarile de montaj ale acoperisului si lucrarile de canalizare exterioara”, a spus Sorin Oprescu, citat de Mediafax. Potrivit primarului general, pana in luna decembrie vor fi finalizate finisajele si instalatiile, in timp ce scaunele vor fi montate, in paralel, de la sfarsitul acestei luni. Primarul general a caracterizat lucrarile la stadionul Lia Manoliu „un fel de Salva Viseu al anilor ’52”. „Cu siguranta in cea de-a cincea sau a sasea luna a anului viitor vom avea deja un meci organizat pe acest stadion, iar pana in anul 2012 alte trei mari evenimente vor fi organizate, astfel incat finala cupei Europa League sa se desfasoare in siguranta”, a spus Sorin Oprescu dupa ce a vizitat vestiarele sportivilor. Referindu-se la culoarea celor cateva scaune montate deja si intrebat despre culoarea acestora Oprescu a spus: „Acest rosu care este putin portocaliu incepe sa ma streseze”. Stadionul Lia Manoliu va avea o capacitate de 55.000 de locuri pentru spectatori din care 20.000 vor fi la tribuna intai, etajul unu va fi destinat lojelor pentru oaspetii de onoare, iar etajul doi cuprinde inelul necesar circulatiei pentru spectatorii care ajung la balconul stadionului, acesta urmand a avea o capacitate de 35.450 de locuri. Accesul pe Stadionul Lia Manoliu se va face simultan prin 94 cai de acces.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS