Acasa Actualitate-InternaSocial Timiș: Accident grav, cu doi morți, produs de un șofer fără permis

Timiș: Accident grav, cu doi morți, produs de un șofer fără permis

scris de C.S.
8 afisari

Un grav accident rutier a avut loc aseară între localitățile timișorene Călacea și Bărăteaz. Doi oameni și-au pierdut viața și un al treilea se află în stare critică, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului.

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident rutier, produs în județul Timiș. (foto: debanat.ro)

Șoferul în vârstă de 24 ani nu avea permis de conducere, plăcuțele de înmatriculare montate pe mașina condusă de acesta fiind false.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei, tânărul a pierdut controlul volanului, acroșând un stâlp, care s-a răsturnat peste mașină. Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta, o fată de 27 ani, au murit pe loc.

Un al treilea pasager, un adolescent de 16 ani, a fost și el grav rănit, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara.

La locul producerii accidentului a fost chemat și un echipaj de descarcerare, scoaterea victimelor din mașina puternic avariată fiind imposibilă fără ajutorul acestora.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult