Acasa Actualitate-InternaSocial Timiş: O autocisternă plină cu motorină implicată într-un accident rutier

Timiş: O autocisternă plină cu motorină implicată într-un accident rutier

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Joi, 12 iulie, în jurul orei 12:30, un autocar şi o autocisternă s-au lovit între localitatăţile Isofălău şi Chizătău, provocând 7 răniţi, în zonă existând pericol de explozie din cauza motorinei scursă din cisternă.

O autocisterna si un autocar implicate intr-un grav accident rutier in Timisoara (foto:opiniatimisoarei.ro)

Accidentul rutier s-a produs când un autoturism de teren care mergea de la Timişoara spre Lugoj a fânat bursc, iar autocisterna aflată în spatele acestuia a încercat să evite impactul, ajungând pe contrasens, după o piruetă. Din sens opus însă venea în acel moment un autocar, iar şoferul acestuia nu a reusit sa evite coliziunea. În urma ciocnirii, cei doi şoferi şi 7  pasageri au fost răniţi, potrivit realitatea.net, aceştia fiind transporaţi la spital de mai multe ambulanţe sosite în zonă. Primele informaţii arată că în autocarul implicat în accident s-ar fi aflat 39 de persoane.

Gravitatea acestui accident rutier este sporită de faptul că autocisterna transporta motorină astfel că exista pericolul unei explozii din cauza scurgerii. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident produs în jurul orei 12.35, în care au fost implicate o autocisternă, un autocar şi un autoturism, traficul rutier pe DN6 Timişoara – Lugoj este oprit pe ambele sensuri, la kilometrul  513+500 metri, în zona localităţii timişene Iosifălău. Totodată aceştia au anunţat că nu există drumuri ocolitoare, astfel că şoferii care se apropie de autovehiculele oprite în coloană sunt sfătuiţi să pună în funcţiunile luminile de avarie pentru prevenirea coliziunilor din spate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult