Timiş: Pensiile mai multor bătrâni furate de doi bărbaţi | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Timiş: Pensiile mai multor bătrâni furate de doi bărbaţi care au agresat o poştăriţă

Timiş: Pensiile mai multor bătrâni furate de doi bărbaţi care au agresat o poştăriţă

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

O poştăriţă din judeţul Timiş care împărţea pensiile în localitea Butin, a fost agresată de doi bărbaţi, care i-au furat geanta în care aveai banii pentru bătrâni.

Timiş: Pensiile mai multor bătrâni au fost furate de doi bărbaţi care au agresat o poştăriţă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, pentru mediafax, că poştăriţa se afla pe un moped şi împărţea pensiile în localitatea timişeană Butin. La un moment dat, femeia a fost atacată de doi bărbaţi care au trântit-o la pământ şi au lovit-o, apoi i-au luat geanta în care se aflau banii de pensii şi au fugit. Poştăriţa a strigat după ajutor, iar localnicii au chemat imediat Poliţia şi Salvarea, medicii acordându-i femeii îngrijiri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş a adăugat că urmează să fie stabilite împrejurările producerii incidentului şi că urmează ca împreună cu reprezentanţii Poştei, să fie identificată suma de bani lipsă. Poliţiştii nu exclud, însă, nici varianta unei înscenări, urmând să verifice şi această posibilitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult