Acasa Actualitate-InternaSocial Timișoara: Protest privind modul de desfășurare al votului

Timișoara: Protest privind modul de desfășurare al votului

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Aproximativ 200 de persoane au ieșit în centrul Timișoarei, în seara de marți, 4 noiembrie,  în semn de protest față de modul cum s-a desfășurat procesul de votare la unele secții din diaspora și nu numai.

Timișoara: Protest privind modul de desfășurare al votului (foto:opiniatimisoarei.ro)

Timișoara: Protest privind modul de desfășurare al votului (foto:opiniatimisoarei.ro)

Persoanele prezente la protestul de marți din Timișoara au răspuns unui apel lansat pe Facebook, sub titlul „Solidari cu Diaspora. Vrem să votăm!”. Cu ocazia protestului s-a cântat „Deșteaptă-te române” și au fost scandate lozinci antiguvernamentale și de solidaritate cu românii de peste hotare care au format cozi imense la secțiile de votare, dar care nu au ajuns să-și exprime acest drept constituțional.

Cei adunați în Piața Operei au stat aproape două ore, după care s-au retras fără incidente, conform Agerpres. Potrivit apelului de pe Facebook, un protest similar va fi organizat și sâmbătă seara, 7 noiembrie, tot în Piața Operei/Victoriei, pentru care Primăria Timișoarei acordă și autorizație.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult