Acasa Actualitate-InternaSocial Titularizare 2011. Vezi rezultatele la examen (edu.ro)

Titularizare 2011. Vezi rezultatele la examen (edu.ro)

scris de D.S.S.
8 afisari

In urma corectarii lucrarilor, rata de promovabilitate la concursul pentru ocuparea posturilor didactice de suplinitor din invatamantul preuniversitar, din 4 august 2011, inainte de solutionarea contestatiilor, este de 54,60%. Au fost evaluate si au primit note lucrarile a 8.501 de candidati, iar 27 de lucrari au fost anulate„, se arata intr-un comunicat al MECTS.

Titularizare 2011. Vezi rezultatele la examen (edu.ro)

Contestatiile pot fi depuse luni si marti, pana la ora 17.00, apoi vor fi transmise centrelor de evaluare. Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi anuntate joi, 11 august.

In luna iulie, din cei aproape 24.000 de candidati ramasi in concurs la proba scrisa de la titularizare, doar 30% au reusit sa ia peste 7, nota care le poate asigura un post de titular. Notele intre 5 si 7 au fost 38%.

Comparativ cu rezultatele din anii anteriori, cand ponderea promovabilitatii la concursul din luna august pentru suplinitori calificati era de peste 90%, in acest, dupa selectia mult mai riguroasa, promovabilitatea a scazut la 54,60%, a precizat MECTS.

Pentru a vedea rezultatele pe judete obtinute la concursul de suplinire, trebuie sa intrati pe site-ul edu.ro, sectiunea Titularizare 2011.

CLICK aici pentru rezultatele la titularizare

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult