Acasa Actualitate-InternaSocial TRAFIC de Revelion: Aglomerație pe DN1 și ambuteiaje pe Valea Prahovei

TRAFIC de Revelion: Aglomerație pe DN1 și ambuteiaje pe Valea Prahovei

scris de C.S.
9 afisari

De Revelion, traficul se va aglomera pe DN1 și în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, în condițiile în care mii de turiști se vor îndrepta spre munte pentru a-și petrece noaptea dintre ani. Poliția rutieră recomandă prudență maximă.

De Revelion, traficul se va aglomera pe DN1 și în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei.

Traficul rutier pe DN1 a început să se aglomereze încă de luni, la orele prânzului. Astfel, pe anumite tronsoane din DN1 au început deja să se formeze coloane pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, fără a fi semnalate încă blocaje în trafic.

Poliţia rutieră le recomandă şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor de circulație, însărcinați cu dirijarea traficului de Revelion. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să folosească luminile de ceaţă pe tronsonul cuprins între localităţile Băicoi şi Cornu, din judeţul Prahova, și să circule cu prudență.

Aproximativ 25.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în staţiunile de pe Valea Prahovei, gradul de ocupare a locurilor de cazare în Sinaia, Buşteni şi Azuga fiind, anul acesta, de aproximativ 98 la sută.

2 comentarii

Tony 30-12-2013 - 18:27

Recomadări alternative:
– o autostrada virtuală
– un elicopter
– o altă ţară
– un altă orânduire
– o altă planetă
sau să stea acasă

ancuta 30-12-2013 - 19:03

Pentru dejuren ekip ZV si pentru „Cristi Stefan”:
http://www.agerpres.ro/media/index.php/social/item/247298-Seful-Statului-Major-al-Fortelor-Aeriene-a-fost-avansat-in-grad.html

Asta-i stire demna de jurnalul ZV si nu datu’ cu presupusa!
Ca vorba ceea: „Scopul nostru este realizarea unui produs jurnalistic de calitate.”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult