Acasa Actualitate-InternaSocial Trafic oprit la frontiera cu Bulgaria prin Giurgiu şi Vama Veche

Trafic oprit la frontiera cu Bulgaria prin Giurgiu şi Vama Veche

scris de Z.V.
15 afisari

Circulaţia a fost opritră de autorităţiile bulgare joi, 20 decembrie, pentru toate categoriile de vehicule prin punctele de trecere a frontierei Giurgiu şi Vama Veche din cauza ninsorii.

Trafic oprit la frontiera cu Bulgaria prin Giurgiu şi Vama Veche (foto: oradedolj.oradestiri.ro)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile autorităţile bulgare au luat măsura interzicerii intrării pe teritoriul acestei ţări, dinspre România, a tuturor categoriilor de vehicule, prin punctele de trecere a frontierei Giurgiu şi Vama Veche. În seara de miercuri, 19 decembrie, autorităţile bulgare au suspendat temporar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo pe drumurile din 15 judeţe din Republica Bulgaria.

Poliţia rutieră română a luat aceeaşi măsură a restricţionării temporare a traficului greu miercuri seara în judeţele Constanţa, Călăraşi şi Giurgiu pe DN5, DN39, DN38 şi DN3 pentru a evita blocarea punctelor de trecere a frontierei Giurgiu, Vama Veche, Negru Vodă şi Silistra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult