Acasa Actualitate-InternaSocial Tragedia din Colectiv: 62 de morți

Tragedia din Colectiv: 62 de morți

scris de D.P.
16 afisari

Bilanțul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 61 de persoane, după ce o pacientă de 36 de ani a decedat în Germania.

club colectivO tânără rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, duminică seara, la o clinică din Germania, numărul celor care și-au pierdut viața în tragedie ajungând astfel la 61.

Pacienta, de 36 de ani, a fost transportată în urmă cu o lună la o clinică din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni, starea ei fiind atunci extrem de gravă. La o primă tentativă de transfer, medicii au decis chiar să oprească operațiunea de transport.
Ioana Raluca Pănculescu, de 36 de ani, a fost transportată în urmă cu o lună la o clinică din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni, cu un avion militar. Anunţul a fost făcut de familia tinerei şi confirmat de Ministerul Sănătăţii.

De profesie psiholog, ea îşi pieduse ambii părinţi în urmă cu mai mulţi ani. Pentru că Goodbye to Gravity era una din formaţiile sale preferate, a mers în clubul Colectiv pentru lansarea albumului „Mantras of War” cu mai mulţi prietenii.

Ioana era în stare foarte gravă, având arsuri pe o mare parte din corp şi complicaţii digestive. Cei care au vecheat-o, cât a fost în spital, au fost verii săi. De altfel, pentru ca familia să poată sta alături de ea în Germania, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult