Acasa Actualitate-InternaSocial Tragedie în Vâlcea: O femeie şi şase copii au murit intoxicaţi

Tragedie în Vâlcea: O femeie şi şase copii au murit intoxicaţi

scris de C.P.
10 afisari

O femeie şi cei şase copii ai săi au fost găsiţi morţi, joi, în locuinţa lor aflată la marginea unei comune din judeţul Vâlcea, primele date arătând că victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Tragedie în Vâlcea: O femeie şi şase copii au murit intoxicaţi

Tragedie în Vâlcea: O femeie şi şase copii au murit intoxicaţi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, femeia, în vârstă de 31 de ani, şi cei şase copii ai săi cu vârste cuprinse între câteva săptămâni şi 12 ani, au fost găsiţi morţi în locuinţa lor situată în zona periferică a comunei Racoviţa, victimele fiind descoperite de către un vecin care a mers în vizită.

În urma primelor verificări, anchetatorii spun că, cel mai probabil, femeia şi cei şase copii au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Femeia găsită decedată ar avea în jur de 31 de ani, iar cei şase copii au vârste cuprinse între 1 lună şi 12 ani.

Vecinii au fost cei care au anunţat decesul celor şapte persoane, susţinând că li s-a părut suspect faptul că nu i-au văzut pe copii ducându-se de dimineaţă la şcoală. Au mers la casa lor, s-au uitat pe geam, i-au strigat, dar nu au primit niciun răspuns. Atunci şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult