Acasa Actualitate-InternaSocial Traian Băsescu, aşteptat să-şi reconfirme brevetul de marinar

Traian Băsescu, aşteptat să-şi reconfirme brevetul de marinar

scris de Doru Dragomir
7 afisari

Daca va fi sa dea stiloul Cotroceniului pe carma unei nave, presedintele suspendat Traian Basescu trebuie sa urmeze cursuri de reconfirmare a brevetului.

Directorul de studii din cadrul CERONAV (Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale), comandantul Mihai Andrei, a precizat ca Traian Basescu trebuie sa-si reconfirme cursurile si pachetul managerial A, format din 10 cursuri care se deruleaza pe durata a 32 de zile calendaristice. Iar daca va dori sa navige tot pe tancuri petroliere, trebuie sa mai faca si niscaiva cursuri de specializare. Costurile unor astfel de cursuri se cifreaza la cateva mii de lei. Urmatorul pas care trebuie facut este de a  obtine din partea ANR (Autoritatatii Navale Romane) reconfirmarea brevetului si, nu in ultimul rand, este necesara o vizita medicala care sa ateste starea de sanatate a presedintelui suspendat Traian Basescu. Directorul general CERONAV, liberalul Ovidiu Cupsa, s-a aratat chiar incantat sa-i semneze brevetul lui Traian Basescu. „Nu o sa am placerea sa fac acele cursuri cu domnul presedinte, dar promit ca, desi in general deleg aceasta competenta de a semna certificatele, daca vine domnul Traian Basescu la certificare, voi semna personal certificatul dumnealui de confirmare. Promit ca fac asta cu mare placere”, a declarat, amuzat, Ovidiu Cupsa.

1 comentariu

heheileanu 12-07-2012 - 19:50

rog, semnare brevet si promit ca voi pleca definitiv !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult