Acasa Actualitate-InternaSocial Traian Basescu participa la inaugurarea podului de la Dornesti

Traian Basescu participa la inaugurarea podului de la Dornesti

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Presedintele a ajuns joi dimineata, la Dornesti, pentru a participa la inaugurarea podului de pontoane din comuna suceveana.

Seful statului e insotit de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si de presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit Agerpres, montarea podului de pontoane a demarat, luni, in prezenta ministrului Apararii, Gabriel Oprea, si a presedintelui Traian Basescu, urmand a fi dat in folosinta pe 8 iulie.

Traian Basescu se afla pentru a treia oara la organizarea de santier de la Dornesti, iar la prima vizita in zona a promis ca va reveni, afirmand ca podul de pe DN 17A peste raul Suceava, rupt de viitura, va fi ‘”un al doilea Maracineni”. Seful statului a estimat ca lucrarile vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an.

0 comentariu

lica 21-07-2010 - 18:24

Dupa anularea legii 164/2001 ,care a fost elaborata conform standardelor NATO si directivelor U.E. care a fost principala argumentatie pentru integrare, pe motiv ca legea este una „NESIMTITA” , administratia tovarasului BASESCU va executa si alte acte de distrugere a ARMATEI si se vor inmulti cazurile TUZLA de decimare in viu a valorilor militare. Desigur ca vor urma in armata numai numiri pe criterii politice fara concurs si trecerea in rezerva a tuturor militarilor cu scoala militara .

alamar 1 21-07-2010 - 19:24

unde sunt piranha?…
In fotografie este un IFV Piranha…
Nu se stie daca fotografia a fost facuta in afganistan sau la babadag…dar militarii mioritici se afla pe un pirahna…

geek-a-contra 21-07-2010 - 19:43

du-te la prasit tataie. este la fel de cunoscator in materie de armamente cit esti si in materie de economie. ce vezi in fotografie este un TAB 77, varianta indigenizata a lui BTR 60.

geek-a-contra 21-07-2010 - 19:44

pardon: BTR 70….

alamar 1 21-07-2010 - 20:42

dle expert in tehnica militara si economist de ocazie, in acest caz , este mai rau decat am crezut!…

Daca militarii mioritici sunt trimisi in teatrul de lupta cu BTR 70 , atunci liderii romani ar trebui dati in judecata ptr. omucidere intentionata…

Daca cumva confund vreun AN 2 cu vreun Mig 21 informeaza-ma….Nu as fi surprins ca pilotii mioritici sa fie trimisi in afganistan cu AN2…

Dle economist contra ,am inteles ca Romania fabrica IFV uri.
deasemnea Romania a cheltuit sute de mil. $ ptr. a cumpara IFV din elvetia.

Ce motiv economic crezi dta ca exista in a mentine deschisa o uzina care fabrica IFV , daca in acelasi timp statul cumpara IFV din alte parti?…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult