Acasa Actualitate-InternaSocial Trasee la alegere pentru examenul auto

Trasee la alegere pentru examenul auto

scris de Ziua Veche
3 afisari

Prefectul Capitalei Mihai Cristian Atănăsoaei a emis luni ordinul prin care se stabileşte că, începând cu data de 6 octombrie, locurile pentru desfăşurarea probei practice la examenul pentru obţinerea permisului de conducere pentru categoriile/subcategoriile A, A1, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE sunt zona Parc IOR – în zilele impare şi zona Drumul Taberei – Prelungirea Ghencea – în zilele pare.


În momentul de faţă, la nivelul Capitalei există un singur punct de plecare, cel din zona Parc IOR.
Candidatul la obţinerea permisului auto poate opta, la înscriere, pentru una din cele două zone, informează Rompres, citând un comunicat al prefecturii Capitalei. Ordinul Prefectului este publicat în Monitorul Oficial şi pe site-ul instituţiei, www.prefecturabucuresti.ro.

0 comentariu

Parpanghel 28-07-2010 - 09:38

Va mai aduceti aminte de ..dorinta de implinire a lu’BULA? Sa aibe si el o …blanitza ,macar ca si sorsa’h! Asa santem si noi, cand vedem cea mai …ravnita zona de (dezvoltare) by Nutzi!Aici DA , aici se poate ,tovarasi, aici se merita sa faci …turism (de performanta)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult