Acasa Actualitate-InternaSocial Trei copii au ars de vii de la o lumânare

Trei copii au ars de vii de la o lumânare

scris de D.P.
13 afisari

Trei copii care fuseseră lăsaţi singuri acasă au murit în urma unui incendiu izbucnit, luni dimineaţă, în locuinţa lor situată la etajul al patrulea al unui bloc din Uricani, judeţul Hunedoara.

Trei copii au murit într-un incendiu

Trei copii au murit într-un incendiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, căpitanul Bogdan Dănăiaţă, trei copii cu vârste de un an, opt ani şi zece ani au decedat, luni dimineaţă, în jurul orei 2.00, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de patru etaje dintr–un bloc din Uricani.

„În urma incendiului, un copil de un an a murit carbonizat, sora lui de opt ani a decedat la spital în urma unui stop-cardio respirator, iar fratele lor mai mare, în vârstă de zece ani, a murit intoxicat cu fum. Din primele cercetări rezultă că incendiul a izbucnit de la o lumânare aprinsă lăsată de mama lor”, a spus Dănăiaţă.

Potrivit acestuia, cei trei copii erau singuri acasă în momentul producerii incendiului.

Sursa citată a mai precizat că focul a afectat şi alte două apartamente aflate în vecinătate, precum şi acoperişul blocului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS