Acasa Actualitate-InternaSocial Tren deraiat în Caraş-Severin. Calea ferată, distrusă

Tren deraiat în Caraş-Severin. Calea ferată, distrusă

scris de C.F.V.
7 afisari

Un tren InterRegio a deraiat, noaptea trecută, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, din judeţul Caraş-Severin.

Tren deraiat în Caraş-Severin. Calea ferată, distrusă.

Tren deraiat în Caraş-Severin. Calea ferată, distrusă.

Potrivit Mediafax, cele trei vagoane ale trenului InterRegio Bucureşti-Timişoara care au deraiat, joi seară, au fost ridicate pe şine, dar că circulaţia rămâne în continuare blocată, linia ferată fiind distrusă în urma accidentului feroviar.

„Cele trei vagoane deraiate au fost ridicate pe şine cu vincluri hidraulice. Acestea sunt nişte sisteme care se bagă sub baza vagoanelor, iar cu ajutorul unor pompe acestea ridică vagoanele, până când le pune pe şine. Nu s-a putut folosi macara din cauza reliefului muntos din zonă. Garnitura de tren a fost apoi îndepărtată de la faţa locului, însă şina este distrusă pe o porțiune de aproximativ 50 de metri. Urmează să facem reparații, care ar putea dura chiar şi mai multe zile”, a spus reprezentantul Regionalei CFR Timişoara.

Conform sursei citate, până când va fi reparată calea ferată în zona localităţii Băile Herculene, acolo unde a avut loc accidentul feroviar, trenurile vor circula pe rute ocolitoare.

Trei vagoane ale trenului InterRegio Bucureşti-Timişoara au deraiat, joi seară, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, din judeţul Caraş-Severin, fără să existe persoane rănite.

În tren se aflau aproximativ 80 de pasageri care au fost preluaţi de maşini şi duşi până în gara din Băile Herculane, de unde au fost preluaţi de un alt tren şi duşi la destinaţie.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite după o anchetă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult