Acasa Actualitate-InternaSocial Trenul Roşiori Nord – Bucureşti Basarab a deraiat

Trenul Roşiori Nord – Bucureşti Basarab a deraiat

scris de A.H.
282 Afisari

Trenul Roşiori Nord – Bucureşti Basarab a deraiat de o osie, vineri dimineaţă, la ieşire din staţia Zăvestreni, anunţă CFR Călători, care transmite că pasagerii sunt în afara oricărui pericol. Alte nouă trenuri staţionează în gările adiacente.

”În cursul acestei dimineţi, 22 decembrie 2023, la ieşire din staţia Zăvestreni, în zona macazului, s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului R 9304 Roşiori Nord – Bucureşti Basarab. Călătorii sunt în afara oricărui pericol şi vor fi preluaţi până la destinaţii cu automotoare îndrumate din staţia Bucureşti de către CFR Călători”, a anunţat CFR Călători.

Acolo s-au deplasat reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestui accident, conform reglementărilor în vigoare, precum şi echipa de intervenţie feroviară pentru eliberarea gabaritului.

Circulaţia celorlalte trenuri este temporar întreruptă în zona afectată şi se va desfăşura în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Potrivit CFR Infrastructură, traficul feroviar este întrerupt între Zăvestreni-Vadu Lat. Trenul deraiat a afectat firul II de circulaţie, în condiţiile în care firul I este închis permanent pentru lucrări. Sunt afectate mai multe trenuri de călători, care staţionează in gările adiacente, până la redeschiderea circulaţiei (72, 9900, 10090, 11500, 1594, 79, 11612, 9002, 11614).

 
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS