Acasa Actualitate-InternaSocial Udrea se promovează pe bani publici la “Ne vedem la TVR”

Udrea se promovează pe bani publici la “Ne vedem la TVR”

scris de D.P.
3 afisari

Emisiunea Ne vedem la TVR! cu Emil Boc, Elena Udrea și Gheorghe Flutur, amendată de CNA, are în spate un contract între Ministerul Turismului și Televiziunea Română, în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Elena Udrea pe bicicletaReprezentanții TVR au recunoscut marţi, în fața CNA, că între postul public și Ministerul condus de Elena Udrea este un contract de prestări servicii de coproducție, la care Ministerul Turismului a contribuit cu câteva zeci de mii de euro. Prin acest contract, TVR se obligă să realizeze trei emisiuni Ne vedem la TVR cu Marina Almășan care să promoveze trei destinații turistice.

Valoarea contractului pe cele trei ediții este de 148.000 de lei. În euro, înseamnă că Ministerul Turismului contribuie la cele trei emisiuni cu 36.000 de euro, informează Paginademedia.ro .

Contractul a intrat în viguare pe 26 martie şi va expira pe 28 mai. Pentru a-şi respecta contractul pe care îl are cu Ministerul Turismului, Marina Almăşan va mai realiza până pe 28 mai o emisiune care va avea ca subiect Delta Dunării.

2 comentarii

digital 03-05-2011 - 16:48

ce loto ori pronoexpress,aici e bataia!!
fraieri!
mai inghititi in sec!!!

Didos 04-05-2011 - 06:53

Bravo ei ! Are spatele tare ,face ce vrea , nimeni nu intreaba . Ce daca face ce face pe banii nostrii ,este cumva treaba noastra ,sau macar a vreunei institutii a statului ? Nu ! Asa ca ciocul mic si mucles !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult