Acasa Actualitate-InternaSocial Udrea vrea multe biciclete, multi pomi in Bucuresti si video-chat cu alesii PDL. O enerveaza praful si cablurile de pe stalpi

Udrea vrea multe biciclete, multi pomi in Bucuresti si video-chat cu alesii PDL. O enerveaza praful si cablurile de pe stalpi

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Elena Udrea raspunde, in cea mai recenta postare pe blogul sau, intrebarilor userilor. Iata cele mai interesante idei ale ministrului Dezvoltarii si Turismului:

@ Mi se pare foarte bun programul de inchiriere a bicicletelor in Bucuresti. E un mijloc sanatos de a te deplasa si, de multe ori, chiar mai rapid decat cu masina. Voi sustine acest demers si vom vedea in ce masura se poate atinge magnitudinea proiectului anuntat acum doua saptamani la Londra (6.000 de biciclete).

@ Exista o pozitie oficiala a PDL Bucuresti fata de felul in care trebuie restructurat RADET-ul si cum se poate rezolva problema sistemului centralizat de incalzire a Bucurestiului. Inca analizam care este cea mai buna metoda de actiune. Deocamdata, am incercat, ca sistem alternativ, sa duc mai departe programul de reabilitare termica a locuintelor.

@  Sunt de acord ca praful din Bucuresti este o reala problema. Vom incerca sa demaram un proiect de plantare de pomi, pentru ca am inteles ca un arbore matur retine peste 20 de kilograme de praf. „Centura verde a Capitalei” este un proiect care trebuie pus neaparat in practica.

@ Reteaua de cabluri care acopera cerul Bucurestiului trebuie sa dispara. De altfel, am mai vorbit despre asta si intr-una dintre postarile mai vechi de pe blog. in niciuna dintre capitalele europene unde am fost nu existau atatea cabluri suspendate. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului are rol de reglementare, intr-un proiect legislativ privind urbanismul urmand sa existe interdictii clare privind prezenta acestor cabluri.

@ La sedinta de acum doua zile a Biroului Permanent Municipal, le-am impartasit colegilor ideea referitoare la video-chat-ul pe care l-am putea face cu alesii locali si ea a fost foarte bine primita. In momentul in care se va lansa site-ul PDL Bucuresti, cu siguranta va exista si aceasta posibilitate. Vom face chiar un calendar pe tematici.

0 comentariu

sorin r 23-07-2010 - 19:20

bai ungurilor mai vreti sa venim o data la buda(wc)pesta??? ar fi a 3-a oara :)))

Foreskin 23-07-2010 - 20:34

…cu INTERDICTIA DE A REVENI 10 ANI in Romania…

nik 24-07-2010 - 05:07

in ungaria si vine cu idei de idiot .asta trebuia poftit acasa fara pic de diplomatie cu mai multe picioare in cur nenorocitu se vede de la multi ani lumina ca este un dobitoc o proba de politician.poporul ungar nu este interesat de unguri din ro. efectiv ai considera tigani.

M_D_L 24-07-2010 - 07:52

In principiu UE are la baza (cel putin teoretic) eliminarea diferentelor (si diferendelor) dintre tarile componente. Din start ar fi trebuit ca tarile cele mai puternice, nucleul Uniunii, sa contribuie cu bani pentru aducerea la acelasi nivel de dezvoltare economica a tuturor regiunilor Europei (un fel de plam Marshall). O conditie absolut obligatorie ar fi fost sa se stabileasca o limba comuna, pe care sa o invete la scoala toti copii si care sa devina limba oficiala a „statului” UE, cum este engleza in SUA.
S-a procedat exact pe dos si a fost dezindustrializata intreaga Europa de Est, marind decalajul dintre Est si Vest, in privinta dezvoltarii si nivelului de trai.

S-au deschis granitele si s-a permis migratia fortei de munca, pentru ca in Vest se crease o problema cu imbatranirea populatiei si cu insuficienta fondurilor pentru sistemul de pensii. Dar bosorogii care au iesit la pensie in anii ’90 vor muri in curand si nu va mai nevoie de atatia muncitori din Est, asa ca este posibil ca sa se reintroduca vizele de calatorie.

Din ce „miros” eu, UE se va destrama in maxim 30 de ani, iar aceasta destramare va fi insotita de numeroase razboaie intre tarile componente.
Lumea va fi dominata de tarile mari din Asia, pentru ca sunt conduse de lideri autohtoni, nu de masoneria evreiasca, care a bagat putregaiul in Europa, Rusia si America.

Voinea 24-07-2010 - 15:07

Ungurii isi pot alege conducerea in administratia politica cum vor, sunt majoritari..Daca nici asta nu vor atunci poate sunt fericiti cand vor suiera gloantele pe la ureche si excavatoristii vor desfuma cadavrele din gropile comune…Tokes este idiot s-a vazut 20 de ani…Nu este suficient??

Tzepesh 25-07-2010 - 05:33

Vreau si io sa lupt. N-ai vreo enoriasa peste 18 ani, disponibila? Hai, nu fi zgarciob, ca aveti destule Cioccioline!

simon 29-09-2010 - 22:26

vreti autonomie in ungaria cu voi bozgorilor daca nu sa iesim sa va omoram pe toti ca daca as avea o putere pe toti va s spanzura sau va s arde cum a facut hitler
ba basescu tu esti nebun ai ministri unguri im parlament ba asta e romania nu ungariaaaaaaaaaaaa in mortii ne faceti natiunea de ras sa va ia naiba

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult