Acasa Actualitate-InternaSocial Ultimele zile de schi din acest sezon beneficiază de zăpadă bună pe Valea Prahovei și Poiana Brașov

Ultimele zile de schi din acest sezon beneficiază de zăpadă bună pe Valea Prahovei și Poiana Brașov

scris de G. D.
15 afisari

Românii au putut schia în condiții destul de bune pe cele mai multe pârtii de pe Valea Prahovei, unde zăpada este afectată de vremea deosebit de caldă pentru luna februarie. La ora prânzului, vremea era perfectă pentru schi, cu soare și temperaturi peste 0 grade Celsius.

Predeal Schi Clabucet

Predeal Schi Clabucet

Pârtiile din Poiana Brașov, dar și cele din Azuga, Predeal sau Sinaia mai pot fi utilizate de schiori, însă este posibil ca în zilele viitoare, când temperaturile vor mai crește cu câteva grade, stratul de zăpadă să scadă simțitor.

Potrivit INMH, zăpada a coborât sub 25 de centimetri la stațiile meteo, însă pe pârtiile pe care se află instalațiile de zăpadă artificială, stratul este mai gros și mai compactat, bun pentru schiat. După cum reiese de pe site-ul INMH, doar la Bâlea Lac mai poate fi găsită zăpadă de peste 1 metru.

Hotelierii și pensiunile din stațiuni au în această perioadă oferte foarte atractive de cazare, pachete speciale destinate celor care vor să beneficieze de puținele zile de schi care au mai rămas în acest sezon. (Imagini de pe pârtiile Clăbucet, Predeal, și Drumul Roșu, Poiana Brașov, preluate duminică, ora 13.00)

Poiana Brasov Drumul Rosu

Poiana Brasov Drumul Rosu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult