Acasa Actualitate-InternaSocial Un bărbat a căzut de la etajul sase al Spitalului Universitar

Un bărbat a căzut de la etajul sase al Spitalului Universitar

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Bărbatul de 42 de ani a decedat după ce  a căzut miercuri dimineaţa de la etajul şase al Spitalului Universitar, unde era internat.

Spitalul Universitar Bucuresti

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu a declarat pentru Agerpres că nu se ştie dacă bărbatul din judeţul Argeş avea antecedente psihiatrice. Acesta nu sufera de o boală gravă şi era internat în spital pentru investigaţii gastroenterologice, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au încercat să îl resusciteze, însă căderea de 6 etaje i-a fost fatală bărbatului. În prezent, la faţa locului au fost începute cercetări de către poliţie şi procuratură.

3 comentarii

Ciu Huhu 29-03-2012 - 04:27

Din Iad intri pe Internet in veci blestematule nebun scelerat terorist Tomi!

tomi 30-03-2012 - 01:14

Vestea este trista,am aflat din ultimele stiri ;prezentate de Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar ca barbatul cu antecedente psihiatrice grave striga:== moarte ji-da-nilor==,radeti is-ra-elul==,in holoca-ust au murit 23 de evrei== si zicea ca el este urbos cel mare, imparatul plo-iers-tilor.
Fie-i tarina usoara.cine va lua locul nefericitului?

urbos 30-03-2012 - 01:19

Ti-am zis ba, nu 23, 26, treaca de la mine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult