Acasa Actualitate-InternaSocial Un bărbat din Arad a fost muşcat de o viperă

Un bărbat din Arad a fost muşcat de o viperă

scris de A.B.
11 afisari

Un bărbat din judeţul Arad a ajuns în stare gravă la spital, marţi, după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere.

Un bărbat din Arad a fost muşcat de o viperă.

Un bărbat din Arad a fost muşcat de o viperă.

Victima, în vârstă de 52 de ani, a fost muşcată de braţ de o viperă în timp ce culegea mere de pe jos, într-o livadă de lângă satul Donceni. El era singur şi a fost găsit de către familie abia după cinci ore.

Fratele bărbatului a sunat la 112, victima fiind preluată de un echipaj SMURD. Potrivit relatărilor familiei, bărbatul a prins vipera imediat după ce a fost muşcat şi a pus-o într-o sticlă, astfel încât oamenii să ştie ce s-a întâmplat în eventualitatea în care era găsit inconştient. Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde a fost transportat arădeanul, starea acestuia este gravă, scrie Mediafax.

„Pacientul este la Terapie Intensitvă, în stare destul de gravă. I-a fost administrat serul antiviperin şi îi este monitorizată evoluţia clinică”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Adrian Wiener.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult