Acasa Actualitate-InternaSocial Un centru de donare de sȃnge va fi deschis ȋn Complexul Studențesc Regie

Un centru de donare de sȃnge va fi deschis ȋn Complexul Studențesc Regie

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu a declarat cǎ un centru de donare de sânge va fi deschis în 2014 în Complexul Studențesc Regie.

Un centru de donare de sȃnge va fi deschis ȋn Complexul Studențesc Regie (foto:blogemia.com)

„Împreună cu Universitatea Politehnica din București și Uniunea Națională a Studenților din România am hotărât să solicităm Ministerului Sănătății realizarea unui centru permanent de donare de sânge în Campusul Studențesc Regie. Acest centru va fi la dispoziția studenților de Regie, din Complexele Grozăvești, Belvedere și Leu. Sunt circa 20.000 de studenți care locuiesc în aceste campusuri”, a declarat Costoiu, potrivit Agerpres. Potrivit acestuia, după ce se vor primi aprobările necesare, centrul va deveni funcțional cel mai târziu la 1 octombrie.

„Dacă se vor primi aprobările, s-ar putea ca în cursul acestui an să-l realizăm, cel mai târziu la 1 octombrie odată cu debutul anului universitar, dacă nu mai devreme”, a mai spus Costoiu. Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a donat miercuri sânge, în cadrul unei campanii derulate de UNSR, UPB și Institutul Național de Hematologie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult