Acasa Actualitate-InternaSocial Un diplomat britanic s-a sinucis la Baia Mare

Un diplomat britanic s-a sinucis la Baia Mare

scris de C.S.
4 afisari

Un diplomat britanic s-a sinucis la Baia Mare, au anunțat autoritățile locale. Detașatul Ambasadei Marii Britanii la București s-ar fi aruncat de la etajul șapte al unui hotel din centrul orașului.

Un diplomatic britanic s-a sinucis la Baia Mare.

Echipajul medical solicitat să intervină l-a găsit pe diplomatul britanic în stop cardio-respirator, cu traumatism cranio-cerebral grav şi numeroase leziuni. Manevrele de resuscitare s-au încheiat fără succes.

Trupul neînsufleţit urmează să fie preluat de medicii legişti pentru necropsie, a declarat directorul Ambulanţei Maramureş, Zoltan Balko.

„Un bărbat în vârstă de 46 de ani a căzut, joi, de la ultimul etaj al unui hotel din Baia Mare. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate aspectele. Cadavrul urmează să fie transportat la IML pentru necropsie. În camera bărbatului s-a găsit un bilet de adio, care urmează să fie analizat de anchetatori”, au declarat reprezentanții Poliției Județene Maramureș.

Incidentul a avut loc la Hotelul „Mara” din Baia Mare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult