Acasa Actualitate-InternaSocial Un ieșean s-a trezit cu un excavator și muncitori care au început să sape și să construiască un drum în curtea sa

Un ieșean s-a trezit cu un excavator și muncitori care au început să sape și să construiască un drum în curtea sa

scris de C.P.
300 Afisari

Un bărbat din Iași s-a trezit cu un excavator și o echipă de muncitori care au început să sape și să construiască un drum în curtea sa. Omul a sunat la 112, dar poliția a refuzat să intervină, spunându-i să se înțeleagă cu primarul.  

Un bărbat din localitatea ieșeană Dumești s-a trezit pe 1 martie cu un excavator și o echipă de muncitori care au început să sape de zor și să construiască un drum în curtea sa, scrie Ziarul de Iași.

Disperat, omul le-a cerut să întrerupă lucrările, dar nici muncitorii, nici poliţistul chemat să constate incidentul nu l-au băgat în seamă.

Mai mult, omul legii i-a spus să discute el însuşi cu primarul din Dumeşti.

Bărbatul are acte de proprietate asupra terenului, inclusiv o hotărâre judecătorească prin care primăria era obligată să elibereze terenul, dar edilii o ignoră și continuă să construiască pe pământul omului.

Așa a ajuns ieșeanul să aibă 33 de metri de canalizare și un cămin de vizitare construite pe proprietatea sa, fără ca nimeni să-i fi cerut voie. Acum, primăria a trecut direct la construirea unui drum asfaltat, tot prin curtea sa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS