Acasa Actualitate-InternaSocial Un medic, general in rezerva, s-a sinucis la Spitalul de Oftalmologie

Un medic, general in rezerva, s-a sinucis la Spitalul de Oftalmologie

scris de Ziua Veche
1 afisari

Un medic, general in rezerva si profesor universitar de la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti s-a aruncat miercuri dimineata de la etajul sapte al institutiei. Epidemiologul spitalului, Vasile Velea, a savarsit acest gest in jurul orelor 8 si a incetat din viata la scurt timp dupa impactul cu solul.


Dupa ce s-a intamplat evenimentul nu a inchis ochii imediat si tot spitalul a sarit sa il ajute, dar nu s-a mai putut face nimic. Aspectul dansului era absolut normal, parca dormea, doar ca era sange mult acolo si s-a lovit la cap”, spune managerul spitalului, Monica Pop.

Reprezentantii Politiei Capitalei sustin ca medicul a lasat un bilet cu instructiuni de inmormantare, pentru familie, fara sa explice insa si gestul sau. Sinuciderea nu este confirmata inca, dar aceasta pare cea mai posibila cauza a caderii medicului de la etaj, afirma politistii.

A avut o serie de evenimente care i-au marcat viata, printre care eliberarea din functie de la Spitalul Militar.  Au fost si niste probleme de sanatate in familia sa iar totul a culminat cu momentul in care i s-a furat masina chiar din fata casei.  La acestea s-a adaugat si stresul profesional. Se vedea ca este depresiv dar nimeni nu s-a gandit ca atat de rau”, precizeaza Monica Pop.

Vasile Velea avea 63 de ani si era unul dintre cei mai buni specialisti din tara in domeniul epidemiologic. Trupul barbatului a fost trimis la Institutul de Medicina Legala.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult