Acasa Actualitate-InternaSocial Un pompier mort si patru raniti in timpul stingerii unui incendiu de la complexul Europa

Un pompier mort si patru raniti in timpul stingerii unui incendiu de la complexul Europa

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

 

.Un pompier a murit in timpul interventiei la un incendiu de mari dimensiuni din complexul comercial Europa-Dragonul Rosu, din apropierea Capitalei. De asemenea, mai exista alti patru pompieri raniti.


Incendiul a izbucnit in jurul orei 4.30, cand nu se aflau persoane in preajma depozitului, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Anca Onofrei, citata de Mediafax.

Suprafata cuprinsa initial de incendiu a fost de 800 de metri patrati, insa focul s-a extins in ciuda interventiei pompierilor, atat la parter, cat si la primul nivel al cladirii. Depozitul are o suprafata totala de aproximativ 3.000 de metri, a precizat Onofrei.

La fata locului s-au deplasat imediat pompierii civili, insa acestia nu au facut fata singuri si au solicitat sprijinul ISU Bucuresti. Astfel, peste 20 de autospeciale cu apa si spuma, echipaje de descarcerare, pompieri salvatori si masini cu medic se afla la complexul comercial pentru a stinge incendiul.

Totodata, lucratorii ISU au primit sprijin de la Apa Nova, care a trimis in zona suplimente de apa, precum si de la Jandarmeria Capitalei.

Anca Onofrei a precizat ca pompierii nu au reusit sa patrunda decat la extremitatile depozitului, din cauza focului violent. Ea a subliniat ca pompierii actioneaza din toate partile cladirii, dinspre extremitati spre interior.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult