Acasa Actualitate-InternaSocial Un preot din Chiajna, ucis de o şoferiţă beată

Un preot din Chiajna, ucis de o şoferiţă beată

scris de A.B.
7 afisari

Un preot din Chiajna a fost ucis de o şoferiţă beată, în timp ce se îndrepta spre biserică. Tânăra de 22 ani avea o alcoolemie de 0,60.

Un preot din Chiajna, ucis de o şoferiţă beată.

Un preot din Chiajna, ucis de o şoferiţă beată.

Femeia conducea cu viteză când a intrat într-o curbă şi l-a lovit pe bărbat. În plus, a lăsat fără gaze jumătate din comună pentru că a rupt o ţeavă.

Maşina în care era tânăra de 22 de ani şi prietenul ei s-a oprit într-un şanţ. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a înfipt în pământ cu partea din față. În cursa nebună, tănăra l-a lovit pe trotuar pe preotul din Chiajna. Bărbatul a fost aruncat în aer câțiva zeci de metri și a murit pe loc. „Era aici în parcare, nu pe carosabil. Se ducea la biserică, avea slujbă”, a spus un martor.

„Era părintele nostru, nu se poate ce nenorocire. Ne-a dat peste cap pe toți”. Nici fata, nici băiatul care era în dreapta ei nu au fost grav răniți, dar au fost transportați la spital.

„A pierdut controlul asupra direcție de mers și a părăsit partea carosabilă Accidentând mortal un pieton care circula regulamentar. În urma cercetărilor am stabilit că Nu poseda permis de conducere și conducea sub influența băuturilor alcoolice”, a spus inspectorul Adrian Covaciu, din cadrul Serviciului Rutier Ilfov.

În plus, jumătate de comună a rămas fără gaze. Tânăra a intrat în conducta de gaz și a reușit să o rupă. Echipele de la Distrigaz au venit în zonă și au oprit alimentarea pentru a se asigura că nu există niciun pericol. Polițiștii din Ilfov au deschis o anchetă. Femeia de 22 de ani este cercetată pentru ucidere din culpă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult