Acasa Actualitate-InternaSocial Un tânar rugbyst s-a înecat în lacul Snagov

Un tânar rugbyst s-a înecat în lacul Snagov

scris de Ziua Veche
5 afisari

Un sportiv de 17 ani, care făcea parte din Lotul naţional de juniori de rugby s-a înecat, duminică, în jurul orelor 10.30, în Lacul Snagov, a declarat, , şeful postului de Poliţie Transporturi Navale Snagov, Lucian Boboc.

RMGC este sponsorul rugbyului romanesc‘Tânărul era sportiv în lotul naţional de rugby. 17 ani vârsta lui. Astăzi, fiind zi liberă după servirea micului dejun au ieşit la plimbare prin curtea bazei sportive. Câţiva din sportivi au intrat în apă pentru o baie, lucru pe care l-a făcut şi el, însă n-a mai ieşit la suprafaţă’, a afirmat Lucian Boboc, pentru AGERPRES.

Potrivit şeful postului de Poliţie Transporturi Navale Snagov, colegii tânărului au intrat în apă pentru a-l salva, l-au scot pe ponton, dar chiar şi cu manevrele de resuscitare ale medicului lotului şi ale echipajul SMURD care a ajuns la faţa locului, rezultatul a fost negativ.

‘Urmează să stabilim dacă ştia să înoate sau nu. Nu avem suspiciuni cu privire la acte de violenţă’, a mai spus Lucian Boboc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult