Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE Un tigru a fugit de la Zoo Sibiu. Ce zice vânătorul care l-a ucis!

UPDATE Un tigru a fugit de la Zoo Sibiu. Ce zice vânătorul care l-a ucis!

scris de M.A.
18 afisari

UPDATE ora 18,00- Marin Văleanu, vânătorul care a împuşcat tigrul scăpat de la Grădina Zoologică din Sibiu, a declarat că au fost trase două focuri cu arma cu tranchilizante, înainte de a se lua decizia împuşcării animalului.

S-a făcut tot ce era posibil pentru salvarea animalului. Aceasta a fost tot timpul intenţia, de a salva animalul, dar după ce a fost tranchilizat a devenit extrem de agresiv. S-au tras două focuri cu tranchilizant, dar ne-a atacat. Eram tot timpul lângă medicul veterinar al Grădinii Zoologice şi a venit spre noi. Tigroaica era în aer, sărind spre noi, în momentul în care am reuşit să o împuşc în gât. Dacă nu trăgeam în momentul acela, era dezastru„, a explicat Marin Văleanu. El este angajat al Direcţiei Silvice Sibiu şi se ocupă cu vânătoarea din anul 1984.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, animalul era o corcitură de tigru siberian cu tigru bengalez şi se numea Mihaela. După efectuarea necropsiei şi scoaterea animalului din inventarul Grădinii Zoologice, trupul va fi incinerat.

UPDATE 12.50: Tigrul a fost împuşcat cu o armă cu glonţ. Animalul a murit.

Tigrul evadat marţi de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost împuşcat mortal de forţele de intervenţie care au încercat să captureze animalul, a anunţat Primăria municipiului Sibiu.  Urmărirea tigrului a durat mai mult de trei ore, timp în care în cartierele mărginaşe ale Sibiului a fost panică, îndeosebi în cartierul Valea Aurie, aflat în apropierea Parcului Zoo.  Iniţial, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi vânătorii au vrut să prindă tigrul în incinta Grădinii Zoologice, însă nu au reuşit. De asemenea, au fost evacuaţi toţi angajaţii Muzeului Naţional ASTRA din Pădurea Dumbrava, pentru că acest muzeu în aer liber se află în vecinătatea Zoo.  Tigroaica născută în captivitate la Sibiu nu a rănit pe nimeni după ce a evadat.  Deocamdată nu se ştie cu exactitate cum de a scăpat animalul din cuşca sa. În urma unei anchete se va stabili cine se face vinovat de cele întâmplate.

———————————————————-

Un tigru fugit de la Zoo Sibiu a pus pe jar autorităţile locale care au apelat la echipe formate din poliţişti, jandarmi, vânători şi angajaţii parcului zoologic. Cel mai indicat ar fi fost însă Vladimir Putin.

Vladimir putin si tigrul

Potrivit lui Ioan Penţea, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Sanitar-Veterinare, citat de Agerpres. tigrul a fost localizat în apropiere, în Pădurea Dumbrava. Potrivit acestuia, echipele de căutare încearcă să prindă animalul, cu ajutorul unei puşti cu tranchilizante.

Deocamdată nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care a evadat tigrul şi nici dacă a fost rănit vreunul dintre îngrijitorii de la Zoo.

La Grădina Zoologică din Sibiu, cea mai veche din ţară, se află mai mulţi tigri. Parcul Zoo se întinde pe 45 de hectare şi este situat la marginea Sibiului, în Pădurea Dumbrava.

5 comentarii

Ciu Huhu 13-12-2011 - 19:20

Noaptea trecuta am visat intens un vis in care ma chinuiam ingrozit sa inchid usa tarcului-custii unui tigru de la o gradina zoologica, azi la zece am auzit ca un tigru (tigoaica) a fugit de la gradina zoologica din Sibiu!

Care-i concluzia? este ca totul, dar absolut tot ce se intimpla aici in lumea materiala e programat la secunda sa se intimple, dinlumea astrala-spirituala, de Dincolo!

BULA 13-12-2011 - 20:43

Mare dobitoc mai esti !

Ciu Huhu 13-12-2011 - 22:36

Bo…le, am povestit doar un vis prevestitor care s-a adeverit!
Pro…a ta nu are pereche, e vizibil in comentariile tale!

Ciu Huhu 13-12-2011 - 22:39

Da, si mai am si multe alte informatii la care tu nu ai access in ptostia ta Bula, am si o dizertarie cu asemenea multe informatii….

Ciu Huhu 14-12-2011 - 00:32

Deci ramine cum am stabilit, TOTUL DAR ABSOLUT TOT CE ARE IMPORTANTA COVIRSITOARE-N VIATA NOASTRA E DINAINTE PROGRAMAT, PRESTABILIT, sper ca nu si multele momennte neimportante din viata NOASTRA DESI ELE-S CONDITIONATE DE KARMA!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult