Acasa Actualitate-InternaSocial Un tir s-a prabusit pe calea ferata intre Cernavoda si Saligny

Un tir s-a prabusit pe calea ferata intre Cernavoda si Saligny

scris de Ziua Veche
3 afisari

UPDATE 13.51: Soferul tirului a pierdut controlul dupa ce a fost intepat in ochi de o albina, au declarat, pentru Ziua de Constanta, martori oculari.   

Trenurile de pe ruta Bucuresti-Constanta circula, vineri, cu restrictii de viteza de 30 de kilometri pe ora intre statiile Cernavoda Pod si Saligny si vor ajunge la destinatie cu intarzieri de maximum 20 de minute, din cauza prabusirii unui tir de pe un podul rutier pe cale ferata, potrivit CFR.


Incepand cu ora 10.50, circulatia feroviara pe ruta Bucuresti – Constanta se desfasoara cu restrictie de viteza de 30 de kilometri pe ora, intre statiile Cernavoda Pod si Saligny – firul I, din cauza prabusirii unui tir, de pe un podul rutier, pe cale ferata , mai exact pe firul II de circulatie, care este inchis pentru lucrari de reabilitare”, se arata intr-un comunicat de vineri al Companiei Nationale de Cai Ferate „CFR”. Pana la ridicarea tirului din gabarit, trenurile vor circula cu 30 de kilometri pe ora si vor ajunge la destinatie cu o intarziere de 10-20 de minute, a precizat sursa, citata de Mediafax. In momentul prabusirii tirului niciun tren de calatori nu circula in zona respectiva. Echipe de interventie ale Regionalei CF Constanta si ale autoritatilor locale lucreaza la ridicarea tirului din gabarit. Potrivit Politiei Rutiere Constanta, tirul, care era incarcat cu apa minerala, s-a rasturnat in afara drumului, la intrarea pe podul care traverseaza ecluza de la Cernavoda, din cauza unei manevre gresite a soferului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult